You are currently viewing Ønsk dig lækre designs fra Pilgrim til jul

Ønsk dig lækre designs fra Pilgrim til jul

Pilgrim er en dansk smykkeproducent, hvis kollektioner bærer præg af dansk design og solidt håndværk. Smykkernes design tager udgangspunkt i den nordiske minimalisme og kulturer fra hele verden, hvilket gør dem til deres helt egne. En perfekt idé til en julegave, som bringer glæde i mange år fremadrettet.

Hvis du ikke kender Pilgrim, har du formentlig levet under en sten – ellers går du ikke op i smykker. Pilgrim er vel nok den mest populære smykkeproducent i Danmark. Pilgrim er grundlagt af Annemette Markvard og Thomas Adamsen i 1983, og de producerer seks nye kollektioner af deres håndlavede smykker samt ure og solbriller hvert år.

Pilgrim er på markedet i mere end 50 lande over hele verden, og Pilgrim har blandt andet samarbejdet med Læger uden Grænser, Project Playground og Momentum Trust. Herudover støtter de mennesker i udviklingslande som eksempelvis Afrika. Du støtter derfor et godt formål, når du køber smykker fra Pilgrim. Læs mere her.

Du kan altid bruge flere smykker

En af grundene til, at du bør ønske dig smykker i julegave, er, at du altid kan bruge flere smykker. Det er sjældent, at ens smykkeskrin kan blive fyldt nok op, for jo flere smykker du har, desto flere måder kan du klæde dig på. Smykker er ligesom andre accessories med til at definere din stil, og de kan ændre et look markant.

Derfor kan du altid bruge flere smykker, for de giver din påklædning et friskt pust. Har du eksempelvis tøjkrise, kan du altid supplere med et eller flere smykker, som får din stil til at fremstå markant anderledes. Kombinér de forskellige smykker med andre accesories, og du opnår en unik udstråling hver gang.

Smykker bringer glæde i mange år

Smykker er ikke bare noget, du køber og så smider væk igen. De kan holde i mange år, hvis du køber smykker af ordentlig kvalitet – og det er smykkerne fra Pilgrim. De designes i Danmark, og de fremstilles i hånden. Du får derfor smykker af absolut topkvalitet, og så koster de samtidig ikke en formue, hvorfor de fleste har råd til smykker fra Pilgrim.

Af samme årsag er de perfekte som julegaveønsker, da de ikke vælter budgettet hos personen, som skal forære dig smykket. Det er samtidig noget, du kan bruge i mange år fremadrettet, hvilket gør gaven en smule mere bæredygtig end de gaver, som ikke kan holde i lang tid – og du kan derfor bære smykket med god samvittighed.