You are currently viewing Brugbare julegaveideer til årets pakkeleg

Brugbare julegaveideer til årets pakkeleg

Pakkelegen er en af årets hyggeligste traditioner, og det er altid sjovt at se, hvem der har pakket den bedste og mest originale gave. Men det kan godt være svært at finde på nye og brugbare gaveideer, som ikke allerede er set før.

Her får du derfor et par forslag til brugbare julegaveideer, som din familie eller venner ikke forventer, men helt sikkert vil sætte pris på.

Nitrilhandsker – handsker med et hav af anvendelsesmuligheder

Nitrilhandsker er en type handske, der er lavet af nitrilgummi. Nitrilhandsker er meget elastiske og fleksible, og de kan derfor bruges til mange forskellige formål. De fleste bruger dem dog til at beskytte hænderne mod kemikalier eller andre stoffer, der kan være skadelige for huden. Nitrilhandsker er også meget slidstærke, og de fleste kan sagtens holde til at blive brugt igen.

Du kan finde nitrilhandsker i mange forskellige størrelser, farver og typer, så der er noget for enhver smag. De fleste handsker er desuden latexfri, så de kan bruges af alle – selv af personer med latexallergi. Det er en meget anvendelig gave, som familien ikke forventer at se, men som de kan bruge i alle deres projekter.

Nytårsløjer til børnene

Lige efter jul kommer nytår, og får børn er det en af de sjoveste højtider med fyrværkeri og nytårsløjer. Derfor kan du med fordel gøre klar til nytåret med nogle små gaver, der let og sikkert kan pakkes ind.

Det kan eksempelvis være en hundeproppistol, stjernekastere, bordbomber eller knaldperler. På den måde vil børnene gå og glæde sig til at fyre deres krudt af – dog bør du ikke pakke større stykker fyrværkeri ind i gaver, da der skal tages højde for sikkerheden under den til tider vilde leg.

Gavekort – lidt ekstra luksus

Med et gavekort kan man give den person friheden til selv at vælge, hvad det er for noget luksus, de gerne vil forkæle sig selv med. Måske er det en tur i spa eller måske er det et par nye sko. Dette afhænger helt af, hvem der modtager gavekortet, og hvilken butik eller type butik gavekortet giver adgang til.

Dog vil det kunne glæde mange forskellige aldre til en pakkeleg, og måske være en af de gaver, der bringer lidt ekstra luksus til pakkelegen. Der vil måske endda være rift om denne gave.

Dette var nogle af de pakkelegsidéer, der både er anvendelige og unikke. Ofte oplever man, at man åbner en pakke i pakkeleg, som er lidt ligegyldig eller decideret ubrugelig. Med disse tips kan du give nogle gaver, som kan bruges af alle – eller som i hvert fald kan byttes efterfølgende, så alle får en gave, de kan lide.

Find flere juleønsker her.