You are currently viewing 3 grunde til at få styr på hele familiens julegaveønsker før december

3 grunde til at få styr på hele familiens julegaveønsker før december

Når december måned nærmer sig, begynder juleræset for os alle. Der skal handles ind til årets julemiddag, købes julegaver, pyntes juletræ og mange andre ting.

Selvom julen for de fleste er en fantastisk tid, kan det også være en stressende tid. Især for dem der har mange gøremål og flest arbejdsopgaver. Derfor kan det betale sig at være ude i god tid med de ting der kan ordnes allerede før vi når ind i december måned, som for mange mennesker nok er årets travleste måned.

Der er således god grund til at ordne så meget som du kan allerede i november eller før det. En af de ting du kan ordne, er årets julegaveindkøb, og her får du 3 grunde til hvorfor du skal gøre det allerede før december.

1. Det tvinger dig selv og andre til at få styr på juleønskerne

Du ved at både du bliver spurgt om hvad du ønsker dig til jul af dine nærmeste, og de øvrige personer du får en julegave af, så du kan lige så godt være forberedt og sørge for at der kommer nogle ting på din ønskeseddel som du rent faktisk ønsker dig og godt kan bruge.

Det kan være svært at finde på gode juleønsker når du bliver spurgt, men har du listen klar i forvejen, så har du større chance for at få nogle gode og brugbare gaver som du bliver glad for.

Bliver du også spurgt til hvad børnene eller din bedre halvdel ønsker sig, så sørg også for at de skriver deres juleønsker ned allerede i oktober og november.

2. Du har færre gøremål i december

December måned er travl for mange, og hvis du allerede har alle julegaveindkøb overstået, eller i det mindste har fået lavet din egen ønskeseddel, så har du én mindre ting du skal ordne i december.

Så kan du bruge december måned på at slappe af og nyde årets hyggeligste måned sammen med familien.

3. Du kan spare penge på at lave dine juleindkøb i november

November er en god måned at få ordnet en række juleindkøb i, da julen nærmer sig og fordi der er mulighed for at spare en del penge, hvis du bærer dig rigtigt af.

Der findes 2 store tilbudsdage i november, nemlig Singles Day d. 11 november og Black Friday d. 4 fredag i november, hvor du på begge dage kan spare penge på dine indkøb. Det er derfor oplagte dage at gå på jagt efter årets mandelgave, julegaver, pakkekalendere og måske endda en masse andre juleindkøb.